Zuivere zuurstof - Natuurlijkjonger
831
post-template-default,single,single-post,postid-831,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Zuivere zuurstof

Zuurstofbehandeling

We kunnen weken zonder eten, een paar dagen zonder drinken, maar nog geen 5 minuten zonder zuurstof. Zuurstof is nodig om onze cellen te laten delen. Zuurstof is belangrijk voor de huid. De huid is ons grootste orgaan en gebruikt veel zuurstof. Krijgt de huid te weinig zuurstof, dan veroudert deze sneller. Mensen die roken, versnellen dat proces.

 

 

Wat is het effect van zuurstof op je huid?

 

Er zijn meerdere effecten, zowel uitwendige als inwendige:

 • Een zichtbare verjonging en lifting van de huid
 • Verbetert contouren
 • Zuurstof activeert de celdeling en versnelt wondgenezing met 50%
 • Het verhoogt de weerstand
 • Er is een verminderde kans op infecties (acné)
 • Je krijgt een sterk verbeterde doorbloeding, hogere huidvochtigheid en elasticiteit van de huid
 • Rimpels vervagen
 • De porie-structuur verfijnt
 • Een behandeling met zuurstof geeft een frisse gezonde teint
 • Het werkt als anti-oxidant enz.
 • Zuivere zuurstof onder druk

 

 

We werken met een zuurstofapparaat: dmv een verstuifpistool wordt 97,4% zuivere gefilterde zuurstof onder druk in de huid gebracht. Dit is bijna 5 keer zo veel als de normale zuurstofopname.

Werkzame stoffen zoals collageen, sluizen we met het zuurstofapparaat in de huid en daarmee wordt de werking van bestaande behandelingen versterkt. Denkt u aan littekenbehandeling, acne, anti-aging behandelingen,couperosebehandelingen, hyperpigmentatie, peelings en als voor en nabehandeling bij cosmetische ingrepen.

!QMS-Zuurstofbehandeling zorgt direct voor een stralende huid. Door de combinatie collageen en zuurstof wordt de huid gelift en steviger.

 

Een uitgebalanceerde gelaatsbehandeling

 

!QMS producten bevatten meer den 82% actieve ingrediënten en werden wetenschappelijk goedgekeurd voor behandelingen tegen huidveroudering. Met !QMS gelaatsbehandelingen is het mogelijk om de huidveroudering met 80% tegen te houden.

 

 

!QMS positioneert zich als het beste van het ALLERbeste.

 

Het assortiment bestaat dan ook uit de beste en meest kwaliteitsvolle producten, verkrijgbaar op deze markt. Producten die écht werken en waarmaken wat ze beloven en waarmee we U de ultieme beleving van schoonheid kunnen bieden.

De huid is een van de vele wonderen van het menselijk lichaam. Ze heeft diverse functies en dus verdient ze ook een gepaste verzorging. Elke dag doen we onze huid geweld aan, vaak zonder dat we het beseffen: te dikwijls douchen, gebruik van zeep, zonnebaden, airconditioning of verwarming, allemaal factoren die je huid geen goed doen. De functie van huidbarrière, die ervoor zorgt dat de huid geen vocht verliest, wordt verminderd, waardoor onze huid uitdroogt omdat ze geen vocht kan binnen houden. Ze wordt extra kwetsbaar voor externe factoren die leiden tot een droge of geïrriteerde huid.
Met de QMS behandelingen zorgen we ervoor dat het vocht en vetgehalte van je huid op peil wordt gebracht en de natuurlijke beschermlaag hersteld.

 

voor-na-17-300x200 Resultaat-na-ongeveer-een-jaar-QMS-Classic-set-Sport-active-en-24h-Cream-met-elke-6-weken-een-QMS-behandeling-deel-2-auteur-Ine-Waarts 9-voor-na-300x200 7-voor-na-300x200