Wallen onder de ogen - Natuurlijkjonger
303
post-template-default,single,single-post,postid-303,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Wallen onder de ogen

Dikke wallen (ook vaak omschreven als vet of vocht onder de ogen) zijn doorgaans niet bepaald sierlijk voor je uiterlijk. Ze doen je ouder lijken en zorgen bovendien voor een continu vermoeid uiterlijk.

Ontstaan dikke wallen & vochtwallen

Zichtbaar vocht en/of vet onder de ogen ontstaat doorgaans heel langzaamaan. Het is bij de meeste mensen dus niet zo dat ze ‘s avonds met volledig strakke, effen onderoogleden in bed stappen, en de volgende ochtend wakker worden met dikke, enorm opgezwollen oogleden. In plaats daarvan, vormt zich zeer langzaam een steeds duidelijker zichtbaar “kussentje” van vocht en/of vet onder je ogen. Als je helemaal niets doet tegen dergelijke gezwollen onderoogleden, dan kunnen er op den duur echte bobbels oftewel dikke wallen ontstaan.

Erfelijkheid

Hebben je ouders last van dikke wallen? Dan is de kans aanzienlijk dat jij er vroeg of laat ook mee te maken krijgt. Als je weet dat je ouders er last van hebben is het zeker een reden om er nu al tegen aan te gaan.

wist je dat ?

-maar 20 % van hoe we eruit zien erfelijk bepaald is

-we voor 80% invloed hebben op hoe we eruit zien door onze levensstijl

-je ook gewoon soms de’negatieve’  gewoontes van je ouders overnemen waardoor je dezefde resultaten krijgt

Leefstijl die wallen en donkere kringen in de hand werken 

 • Weinig slaap
 • Te veel slapen
 • Veel zout eten
 • Alcohol drinken en/of roken (zorgt voor verstoorde vochthuishouding)
 • Vocht vasthouden
 • te weinig bewegen
 • minder goed werkende ingewanden die je vertering helpen

Allergie

Het proces van het toenemen en afnemen van dergelijke zwellingen kan er op den duur voor zorgen dat de huid rond je ogen losser wordt… Met wallen als gevolg.

Oplossingen

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Hoe vroeger je ze ziet hoe vroeger je moet starten  met behandelen. Is de wal altijd hetzelfde? Is het vooral vet of vocht? Vocht kan afgevoerd worden, vet niet.

Naar gelang de leeftijd en de huidkwaliteit kan het probleem opgelost worden. Is er een te grote verslapping en een (vet)wal die altijd hetzelfde blijft dan is de oplossing vaak  plastische chirurgie.

Als je de huid rond de ogen goed verzorgt door af en toe een salonbehandeling te ondergaan  en de juiste thuisproducten dan blijft de huid elastisch en strak en krijgen donkere kringen en wallen geen kans.

Hierbij enkele tips:

1)     gezond leven: Beweeg regelmatig en eet gezond zodat je alle benodigde vitamines en mineralen binnenkrijgt voor een optimale huid.   (voedingssupplement )

2)     Drink voldoende water: Voldoende vocht zorgt er echter voor dat je vochthuishouding zijn werk optimaal kan doen en overtollig vocht wordt afgevoerd.

3)     Verzorg je huid:

4)     Lasertherapie: Verbetering van de bloed en lymfe circulatie (afvoer van overtollig vocht en gifstoffen)

5) Venus swan

Welke producten kan ik gebruiken?

Eye boost gel:

Lijntjes worden direct zichtbaar gladder, oogkringspier wordt meer ontspannen waardoor een natuurlijk botoxeffect ontstaat.

 • Direct anti rimpel effect
 • Vermindert donkere kringen
 • Gaat zwellingen tegen
 • Uitstekende basis voor make up
 • 30% vermindering van rimpeldiepte in 30 dagen
 • 39%toename van elasticiteit
 • 70% van testpersone hadden minder welling rond de ogen

Eye care cream:

Vochtafdrijvende werking , hydrateert en beschermt de huidbarriere 

Advanced intensive eye care:

Een rijke crème voor de gevoelige oogzone, kan effectief de oogleden strakker maken en ervoor zorgen dat donkere wallen onder de ogen verdwijnen en zwellingen minder worden.

Marmatrix eye pads

Dit vliesmasker geeft een directe vermindering van expressielijntjes en hydrateert  de huid rond de ogen en is zeer geschikt voor de behandeling van vochtwallen en donkere kringen.

Boek een behandeling