Rimpelcorrectie - Natuurlijkjonger
405
post-template-default,single,single-post,postid-405,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Rimpelcorrectie

Rimpels horen bij het ouder worden. Ze maken een gezicht sprekender en markanter. Een rimpel ontstaat bij het ouder worden van de huid. Tot nu toe waren de methodes voor rimpelcorrectie beperkt tot zaken als inspuitingen, operaties of laseren. Veel mensen vinden de stap naar een ingreep te groot. Steeds meer mensen geven de voorkeur aan natuurlijkere methodes voor rimpelcorrectie, ontdek BioSkinSmoothing en BioSkinJetting!

 

BioSkinSmoothing

Het gebied rondom de rimpel of het litteken wordt eerst glad gestreken met een hoog frequent signaal (BioSkinSmoothing). Daarna wordt de rimpel of het litteken met een fijn naaldje van de onderste huidlaag losgemaakt (BioSkinJetting). De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er dus van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie.

 

Biologische Rimpelcorrectie met BioSkinJetting

BioSkinJetting: Het natuurlijke alternatief voor inspuitingen

 

  • Fijne rimpels verdwijnen
  • Diepe rimpels worden minder diep
  • Er worden geen stoffen geïnjecteerd
  • Geen kans op allergie
  • Natuurlijk resultaat

 

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Een wetenschappelijk onderbouwde methode die een natuurlijk alternatief biedt voor inspuitingen.

BioSkinJetting gaat de strijd aan met rimpels en dieper gelegen littekens. Hierbij maakt een heel fijn naaldje, de rimpel als het ware los.

Vervolgens wordt de huid, zonder gebruik te maken van inspuitingen, gestimuleerd om zelf jonge collagene vezels te vormen. Deze lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het dieper gelegen litteken.

 

Boek een behandeling