Pressotherapie - Lymfedrainage - Natuurlijkjonger
402
post-template-default,single,single-post,postid-402,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Pressotherapie - Lymfedrainage

Pressotherapie – Lymfedrainage

Pressotherapie: de beste behandeling voor plaatselijke cellulitis.

Pressotherapie met Lymfedrainages apparaat is een bijzonder ontspannende behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiënter maakt. De pressotherapie wordt uitgevoerd door een revolutionair elektronisch gestuurde luchtdrukmassage. Tevens is dit een zeer doeltreffende aanpak voor cellulite. De oorzaak van de vorming van cellulitis is de slechte afvoer van afvalstoffen en slechte doorbloeding. Aangezien pressotherapie in beide gevallen verbeterend werkt, is het logisch dat cellulitis minder wordt. De huid wordt aanzienlijk gladder.

 

Hoe werkt pressotherapie?

Volledig gekleed neemt u plaats in het pressotherapie-pak dat is aangesloten op het lymfedrainage apparaat. Dit lymfedrainage apparaat zorgt doormiddel van lucht in een vooraf bepaalde ritme en volgorde voor drainage van overtollig lymfe – afval vocht. Het is een zeer effectieve en tevens zeer prettige behandeling met onmiddellijke wellness sensatie!

 

 

Boek een behandeling