Neo tissuedermie, de ultieme gelaatsverzorging met opmerkelijk verschil -
828
post-template-default,single,single-post,postid-828,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Neo tissuedermie, de ultieme gelaatsverzorging met opmerkelijk verschil

Ben jij al een eindje op zoek naar een gelaatsverzorging met opmerkelijk verschil? We leggen je even uit wat onze favoriete gelaatsverzorging inhoudt:

Reinigen

We reinigen met de Deep Cleansing van QMS Medicosmetics. Een intensieve, niet agressieve reiniging die de huid goed voorbereid zodat werkstoffen dieper kunnen penetreren.

Peeling

De fruitzuurpeeling lost kleefstoffen tussen de dode huidcellen op zodat de poriën goed open staan om het collageen mee te nemen naar diepere huidlagen. Om zich daar te binden met vocht voor een optimale hydratatie.

Algen masker

Onmisbaar bij deze gelaatsverzorging. Het masker zorgt voor een osmotische druk, dat betekent dat de huid afgesloten worden en door de druk zal het vocht uit diepere huidlagen naar de oppervlakte komen. Zo kan de collageen zich 300x met vocht binden. De fruitzuurpeeling in combinatie met het collageen van QMS zal de huid 12uur lang hydrateren. Het masker is onmisbaar bij QMS behandelingen en is ideaal om de 4 weken. Aangezien onze cellen zich om de 28 dagen hernieuwen.

Zuurstof

Een  tweede laag collageen wordt nu diep ingebracht door 20 minuten zuivere zuurstof te spuiten. Er is geen celdeling zonder zuurstof. Alle huidfuncties kunnen beter werken met zuivere zuurstof. Het laat je cellen delen zonder vrije radicalen voor een stralende huid.

Hydro Foam Mask

Eerst hebben gefocust op de vochtbalans, nu gaan we focussen op de vetbalans in de huid. We leggen een fijn gaasje doordrenkt met collageen op het gelaat. Daarover komt het Hydro Foam Mask in een dikke laag. Dit masker geeft een kleine prikkeling. Het masker gaat intens hydrateren. Nadien is er een opmerkelijk verschil.

Afsluiten

We sluiten af met een gepaste dagcrème van QMS volgens jouw huidtype. Tot dagen nadien voel je een intense hydratatie.

Maak je afspraak online!

Na 1 behandeling!

Maak je afspraak online!