Mesotherapie voor huidverbetering - Natuurlijkjonger
399
post-template-default,single,single-post,postid-399,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Mesotherapie: botox alternatief

Mesotherapie voor huidverbetering

Wil je de klok tegenhouden maar aarzel je om je toevlucht te nemen tot plastische chirurgie of botox? Wil je huidverbetering en opzoek naar passende behandelingen? Mesotherapie  voor huidverbetering is een zachter alternatief.

De Pascaud Mesotherapie wordt met veel succes toegepast voor huidverjongingen huidverbetering. plaatselijk vetvermindering.

 

Deze techniek is gebaseerd op het toedienen van werkzame ingrediënten juist daar waar ze nodig zijn. Met kleine injecties worden de werkstoffen in de huid gebracht. Het zijn lichaamseigen stoffen dus geen inspuitingen met Botox of andere fillers!

Mesotherapie voor de huid:

Deze bijzondere, zeer krachtige cocktail bestaande uit 58 ingrediënten zorgt voor zichtbare huidverbeteringen en huidverjonging. De belangrijkste stoffen zijn: Hyaluronzuur, vitamines, aminozuren, mineralen en peptides.

De Pascaud Mesotherapie kan als losse behandeling worden gedaan eventueel in combinatie met de Pascaud Fruitzuur peeling voor een langdurige en optimaal resultaat in kuurverband afhankelijk van uw huidconditie.

Zorgt voor:

  • Huidverbetering (80%) verbetering van de huid porien)
  • Fijne lijntjes vervagen en rimpels verminderen
  • Verbetering van de hydratatie en de structuur van de huid (versteviging)
  • Kwaliteit en de uitstraling van de huid verbetert aanzienlijk
  • Geschikt voor gezicht, hals, decolleté en handen.

 

Mesotherapie kan de algemene conditie van de huid verbeteren. De actieve stoffen  herstellen een gebrek aan hydratatie, verlies van stevigheid en elasticiteit maar je kan er ook specifieke kwalen mee aanpakken, zoals littekens en rimpels.

Wat kan u verwachten na een behandeling?

Na de behandeling is er een lichte roodheid van het behandelde gebied. De huid kan gloeien en wat strak aanvoelen.

Na 1 behandeling zie en voel je al het resultaat . Om de huidconditie een grote stap vooruit te helpen is een kuur van 6 behandelingen aan te raden .

Je komt dan 4 x om de week en dan 2x om de 14 dagen .

Om het mooie resultaat vast te houden is een nabehandeling eens per seizoen de beste manier om uw huid in topconditie te houden .

 

 

Natuurlijke huidverjonging

In de strijd tegen huidveroudering worden heel wat wapens gebruikt, vlijmscherpe scalpels en zelfs toxische verlammende stoffen. Duizenden vrouwen hebben zich de voorbije decennia vol vertrouwen en moed in de vuurlinie van deze wapens geplaatst. Want een goed gemikt schot van een injectienaald of scalpel doet rimpels verdwijnen, verslapte huid weer verstrakken en de klok ettelijke jaren terugdraaien. Maar niet elke vrouw wordt voor haar moed beloond. Nicole Kidman? Carla Bruni? Donatella Versace? Deze beroemdheden hebben aan den lijve ondervonden hoe esthetische geneeskunde ook minder positieve effecten kan hebben op een spiegelbeeld. En net daardoor zijn ze een voorbeeld van hoe het niet moet voor heel wat vrouwen van een jongere generatie, die nog steeds de klok willen tegenhouden. Maar dan wel op een minder invasieve, minder pijnlijke en zelfs omkeerbare manier

Jonge vrouwen zien dat de huid van oma verrimpeld is door de zon of van moeders verlamd is door botox… zij willen geen van beide.

We willen hun huid optimaal verzorgen en houdveroudering tegengaan, maar willen niet grijpen naar drastische middelen. Ze willen zichzelf blijven, of liever: een verbeterde versie van zichzelf worden.

 

 

Mesotherapie

Bij mesotherapie worden huidverjongende actieve stoffen niet gewoon op de huid gesmeerd, zoals bij crèmes of traditionele salonbehandelingen. ‘De stoffen worden tot in de middelste huidlaag gebracht, dichtbij de oorzaak van huidveroudering, waar ze veel efficiënter hun werk kunnen doen

‘Veroorzaken al die injecties dan geen wondjes?’ denk je nu misschien. Inderdaad, en dat is een tweede, ietwat verrassend, voordeel van mesotherapie ‘Je brengt gecontroleerde schade toe aan de huid, waardoor deze zichzelf moet herstellen. Dat doet ze door onder andere extra collageen aan te maken. Mesotherapie maakt de huid dus voller en dikker en ook weerbaarder tegen externe invloeden die de huid verouderen.’ Kortom alles wat je huid nodig heeft om te stralen.

 

 

Maak nu makkelijk een afspraak online!

 

Boek een behandeling