Fronsrimpel - Natuurlijkjonger
preventief alles aan te doen om fronsrimpels en andere rimpels te voorkomen .
fronsrimpel botox voedingssupplementen massage spieren antiaging
1999
post-template-default,single,single-post,postid-1999,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Fronsrimpel

Fronsrimpels geven een signaal aan de buitenwereld van piekeren , zorgen, pijn, ongelukkig zijn …..

Er zijn rimpels je je krijgt van een gelukkige mimiek zoals kraaienpootjes van te lachen of lachrimpeltjes . Deze zijn meer aanvaard en leuker om te zien

Het is niet leuk om zo over te komen als iemand met een triestig gezicht vol zorgen . Sommigen grijpen naar botox om dit probleem op te lossen . Dit is echter maar een tijdelijke oplossing .

Het is heel belangrijk te weten waarom en wanneer je deze mimiek maakt. Een gedachte geeft een signaal een een zenuw van een gelaatsspier en zo maar je onbewuste gelaatsuitdrukkingen .Eerst ben je onbewust dan ga je naar bewuwt onbekwaam dan naar bewust bekwaam en dan neen je onbekwaam altijd je meer ontspannen gelaatshouding aan .

Zorg ervoor dat je een podt-it plakt op je pc met een lachgezichtje om je eraan te herinneren dat je ook ontspannen kan werken . Of vraag je omgeving om je er attent op te maken als je een gezicht trekt .

Als er iets in jouw leven is wat je niet aanstaat probeer dan dat te veranderen anders is het dweilen met de kraan open . Je hebt maar 1 leven en 1 dag ongelukkig rondlopen is 1 dag teveel . Ik help jouw graag je mindset te veranderen šŸ™‚

Een spier hecht zich vast aan het bot en aan de huid . Het zorgt ook voor een goede doorbloeding van ons gelaat wat zuurstof en bouwstoffen naar onze cellen bregt . . Onze spieren helemaal niet meer gebruiken is op langere duur niet ok voor onze huid .

Sofie van natuurlijk jonger gelooft dat we het probleem beter kunnen aanpakken bij de oorzaak .

Een jonge huid heeft nog stofjes en volume genoeg en om telkens na een gelaatsuitdrukking geen acterblijvende tekenen te vertonen .

Pas als een huid ouder wordt , te weinig huidmateriaal heeft en dus veel tekorten krijgt in de huid ontstaan deze lijnen en groeven fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, lijnen rond de mond ,kraaiepootjes, lachrimpels,

Invloeden van huidveroudering :

  • oxidatie
  • teveel blootstelling aan vrije radicalen
  • verkeerd productbebruik
  • overmatig zonnen
  • te veel suikers eten
  • stress
  • alcohol
  • teveel en bewerkte voeding

Sofie van natuurlijk jonger (en ik hoop jij ook :-)) vindt het dan ook heel belangrijk om zich al van jonge leeftijd bewust te zijn hoe die rimpels ontstaan . En dan ook preventief alles aan te doen om fronsrimpels en andere rimpels te voorkomen .

Bellen , whatsappen of facetime kan na afspraak op 0473.970630

Maak je graag een afspraak om alle aandacht aan jezelf te geven om zo mooi mogelijk ouder te worden kan hier