FACELIFT VERSUS NATUURLIJKE ALTERNATIEVEN - Natuurlijkjonger
1332
post-template-default,single,single-post,postid-1332,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

FACELIFT VERSUS NATUURLIJKE ALTERNATIEVEN

Bij het ouder worden verliest de huid haar elasticiteit, de huid wordt dunner. Het onderhuidse bindweefsel wordt minder stevig, en het onderhuids vetweefsel neemt af. De wangen zijn minder vol, de kaaklijn en halscontour verslappen en er ontstaan plooien. Er zijn verschillende soorten behandelingen die de tekenen van deze natuurlijke veroudering kunnen verminderen. We gaan dieper in op de facelift en zijn natuurlijke alternatieven.

FACELIFT: WAT IS HET?

Een facelift is een operatie om verslapping van huid en spieren van het gelaat te corrigeren.

Het doel is om uitgezakte wangen en een doorhangende hals te verstevigen. Bij de klassieke facelift wordt een incisie gemaakt van voor het oor tot achter het oor. De huid wordt aangespannen, de onderhuidse weefsels (spieren en vet) gecorrigeerd en het huidoverschot verwijderd. Een facelift neemt ongeveer drie uur in beslag en vindt plaats onder algehele verdoving.

Er bestaat ook een minifacelift, deze ingreep is zachter en eenvoudiger dan de klassieke facelift. Er worden kleine incisies gemaakt aan de voorzijde van de oorschelp. Via deze insnede wordt het onderhuidse, doorgezakte weefsel van het gezicht (niet de hals) aangespannen met een speciale inwendige draad. Vervolgens worden de huidoverschotten weggesneden en de wond gehecht. In tegenstelling tot de klassieke facelift kan de minilift worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving.

Een facelift zal echter de kwaliteit van de huid niet verbeteren, grove poriën, pigmentvlekken of onzuiverheden zullen nog steeds even hard aanwezig zijn. Deze moeten dus nog steeds met behandelingen en thuisverzorging aangepakt worden.

NATUURLIJKE ALTERNATIEVEN

Stoor je je aan steeds meer schaduwen en verslapping in je gezicht, maar wil je niet onder het mes? Ben je bang voor de grote verandering en wat mensen zullen denken? Wij bieden een natuurlijke facelift aan waarbij niet geopereerd hoeft te worden, maar waarbij we wel zeer goed resultaat mee bekomen. Wij gebruiken hiervoor: Venus Swan en lasertherapie. Het resultaat bekomen we na enkele sessies geleidelijk aan, je kunt je aan vele complimentjes verwachten, maar niemand zal denken ‘oei wat heeft die gedaan’.

 

#1  Venus Swan

 

Venus Swan behandeling is een 100% natuurlijke behandeling voor huidverstrakking, minder rimpels en een fijnere huidstructuur. De huid wordt gemasseerd met een kop die een specifieke radiofrequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. De electro magnetische puls zet  de huid om zelf meer collageen en elastine  en hyaluronzuur aan te maken. Het zorgt voor een krimping van de huid, een verstrakking dus. Collageen is de bouwstof van de huid en zorgt ervoor dat de huid wordt steviger en compacter wordt. Het is de ideale behandeling om in te zetten bij huidverslapping van het gezicht, oogcontouren, de hals en het lichaam en voor rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond.

 

#2 niet-invasieve lasertherapie

Een niet-invasieve lasertherapie is een 100% natuurlijke behandeling voor het liften van de huid zonder operatie. Het principe is eigenlijk heel simpel. De laserstraal die diep in de huid dringt, wordt door de huidcellen direct omgezet in celenergie waardoor de huidcellen actiever worden. De cellen worden weer opgeladen, zodat afvalstoffen worden afgevoerd en aanvoer van voedingstoffen wordt geoptimaliseerd waardoor de functie van de cel tot 70% verbeterd. De huid gaat weer meer cellen aanmaken, met meer collageen. Deze vorm van fototherapie is aangenaam, pijnloos, veilig, en zorgt voor een betere stofwisseling van de huidcellen waardoor je een strakkere huid vol energie krijgt.

De gelaatscontouren worden als het ware geboetseerd terug in de oorspronkelijke vorm. Met een natuurlijke facelift tot gevolg.

Je ziet er een paar jaar jonger frisser en uitgelapen uit. Precies of je net van een zalige vakantie terugkomt.

 

 

Kom gerust eens langs voor een informatie gesprek of proefbehandeling

Boek je afspraak makkelijk online in onze online agenda

Of bel: 0473/97.06.30