Dermalux verjongt, herstelt en vitaliseert je huid - Natuurlijkjonger
620
post-template-default,single,single-post,postid-620,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Dermalux verjongt en herstelt uw huid

Dermalux verjongt, herstelt en vitaliseert je huid

Weg met acne, roodheid en rimpels! LED-Fototherapie verjongt, herstelt en vitaliseert je huid.

Gebruik de kracht van puur licht om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van je huid te versnellen. LED-Fototherapie is uiterst effectief voor een groot aantal huidproblemen zoals veroudering, acne, eczeem, psoriasis en rosacea. Het baanbrekende Dermalux-toestel is dus jouw perfect hulpmiddel in je streven naar een egale, jeugdige en gezonde huid. Leuke extra? Tijdens de behandeling voel je alledaagse stress wegvloeien uit je lichaam en krijg je een fijn, ontspannen gevoel.

Wanneer is DermaluxTM aangewezen?

  • Veroudering: fijne lijntjes en rimpels verminderen
  • Acne: weg met puistjes, welkom egale huid
  • Roodheid: Dermalux kalmeert de geïrriteerde huid

 

De kracht van LED-Fototherapie

Dermalux garandeert een diepe huidverbetering op een natuurlijke manier, zonder schadelijke gevolgen. Dat is klinisch bewezen. Na enkele behandelingen maakt je lichaam opnieuw huideigen materiaal aan, zodat je er stralend, fris en jonger uitziet. Bovendien is een behandeling met Dermalux volledig pijnloos en ontspannend en hoef je nadien niet te herstellen.

Hoe werkt Dermalux?

Veroudering, huidproblemen en huidletsels beschadigen je huidcellen. Daardoor vernieuwt je huid zich niet meer op een normale manier. Maar … de huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en te gebruiken als energiebron voor natuurlijke celprocessen. LED-fototherapie stimuleert zo de celgenezing van binnen naar buiten. Daarbij maakt LED-Fototherapie gebruik van specifieke golflengtes van licht. Je huidcellen worden opnieuw opgeladen en ze krijgen de energie die ze nodig hebben om sneller te genezen en te verjongen.

Hoe veilig is de behandeling?

LED-Fototherapie is volkomen veilig en Dermalux is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie of ongewenste neveneffecten. LED-Fototherapie gebruikt bovendien geen warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke uv-stralen. Daardoor is Dermalux 100% onschadelijk voor je huidcellen.

Wanneer zie je een verschil?

De resultaten van LED-Fototherapie zijn onmiddellijk zichtbaar. Dermalux maakt een vermoeide en saaie huid weer vitaal. Na één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralender. Roodheid en irritatie verminderen omdat de behandeling de geïrriteerde huid kalmeert. Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering: je huid ziet er niet alleen beter uit, ze is ook veel gezonder.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal aangewezen behandelingen varieert van 6 tot 10, afhankelijk van je leeftijd, huidtype en huidconditie. Met LED-Fototherapie bouw je de resultaten alsmaar verder op en verbetert je huid tot 3 maanden na de kuur. Wil je jouw optimale resultaat behouden? Kies dan voor een maandelijkse onderhoudsbehandeling en je bent gerust.

 

Boek een behandeling