De feestdagen zijn gedaan, en dat brengt wat kwaaltjes met zich mee - Natuurlijkjonger
1572
post-template-default,single,single-post,postid-1572,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

De feestdagen zijn gedaan, en dat brengt wat kwaaltjes met zich mee

Ben je ook stiekem blij dat de feestdagen gedaan zijn? Al dat eten, al die alcohol en korte nachten.

De feestdagen en alles wat er bij komt kijken kan heel wat kwaaltjes met zich meebrengen. Het kan je hele lichaam letterlijk in de war brengen. Veel van die kwaaltjes kunnen makkelijk opgelost worden. Hieronder sommen we wat problemen op waar je misschien wel mee te kampen hebt, een een gepaste oplossing daarvoor:

 

Een opgezette buik:

Door het vettige eten geraakt je hele darmflora verstoord, we kunnen dit oplossen met Synflor forte tabletten. Of door te detoxen met Cell Pure

 

Opgezwollen:

Door alcohol kunnen we vocht opbouwen en er wat ‘puffy’ uit zien in ons gezicht of de rest van ons lichaam. Daarom is het eens goed om een een ontgiftings kuur te doen, zo kan je afgeraken van de slechte stoffen in je lichaam.

Deze kuur helpt ook als je last hebt van wallen onder de ogen.

 

Wallen:

Wat naast de Cell Puregoed is voor wallen is een behandeling met de laser (pijnloos).

IMG_2502na 1 behandeling

 

Je bent aangekomen en je weet nu al dat het heel moeilijk zal zijn om terug een beetje af te vallen:

Ook de Cell Pure want deze ontgiftingskuur zal ervoor zorgen dat toxines die al lang in je lichaam vast zitten afgevoerd zullen worden. Je organen worden ge-reset en je hormonen zullen meer in balans komen, daardoor wordt je metabolisme ook weer genormaliseerd en zal het makkelijker worden om af te vallen.

 

Of ben je gewoon echt moe

Dan heb jij dringend eens nood aan een relax moment voor jezelf! – me time- 

Een behandeling is niet alleen goed voor je huid maar is ook heel goed voor je mentale welzijn! Het feit dat je een uurtje enkel en alleen voor jezelf inplant geeft veel voldoening en zelfliefde.

 

Heb je nog vragen? Wij zijn altijd bereikbaar op sofie@natuurlijkjonger.be of 0473.97.06.30