Collageen voor een stevige en stralende huid - Natuurlijkjonger
1339
post-template-default,single,single-post,postid-1339,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Collageen voor een stevige en stralende huid

Rimpels en verslapping, na verloop van tijd kunnen we er niet aan ontkomen, maar door de collageenvorming te ondersteunen kunnen we ze wel verminderen. Hier lees je enkele leuke weetjes over collageen, welke soorten er zijn en hoe we de aanmaak ervan kunnen bevorderen.

WAT WE MOETEN WETEN OVER COLLAGEEN:

 

1. Zorgt voor een stevige huid

Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit, dat onderdeel is van ons bindweefsel. Het zorgt voor de elasticiteit en stevigheid van onze huid.

 

2. Bestaat uit ketens van aminozuren

Ons bindweefsel bestaat voor 70% uit collageen. Dit wordt gemaakt door zogenaamde fibroblasten. De structuur bestaat uit tropocollageen-eenheden die met elkaar verbonden zijn, en uit drie rond elkaar verstrengelde polypeptide-ketens. Deze fibroblasten kunnen wij door verschillende behandelingen bij ons activeren door een prikkel om meer collageen aan te maken.

 

3. Helpt rimpels voorkomen

Als we jong zijn wordt er voldoende collageen gemaakt om de huid stevig en soepel te houden. Vanaf ons 25e levensjaar wordt er steeds minder collageen aangemaakt en helaas is dat de oorzaak van het ontstaan van rimpels.

 

4. Heeft antioxidanten nodig voor bescherming tegen vrije radicalen

Collageen is erg gevoelig voor vrije radicalen, ze beschadigen de collageen- en elastinevezels waardoor de huid slapper wordt en rimpels kunnen ontstaan. Voldoende antioxidanten beschermen collageen tegen vrije radicalen. Hiervoor nemen we dagelijks Intravital Plus .

 

5. Heeft vitamines nodig voor de ontwikkeling

Vitamine A voorkomt de afbraak van collageen en is direct betrokken bij de vorming ervan. Vitamine C is verantwoordelijk voor de sterkte van de collageenvezels.

 

6. Collageen van QMS

Er wordt vaak collageen toegevoegd aan cosmetische producten bij het bestrijden van rimpels maar onze huid kan normaalgezien geen collageen van buitenaf opnemen.

Maar let op: Dr. Shulte van QMS cosmetics heeft een manier gevonden om collageen te laten opnemen in onze huid. Alleen collageen dat identiek is aan onze huid en bovendien gesplitst kan worden, wordt opgenomen in de huid.

!QMS Collagenen hebben de eigenschap zich te binden aan vocht in de huid. (collageen komt van het woord ‘collage’ wat plakken betekent). De collagenen van QMS geven hele mooie resultaten en werken heel doeltreffend voor anti-aging!

 

 

 

DE HOEVEELHEID EN KWALITEIT VAN HET COLLAGEEN IN DE HUID IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE GEZONDHEID EN JEUGDIGHEID VAN JE HUID. MAAR HOE KUN JE DE AANMAAK VAN COLLAGEEN STIMULEREN?

 

 

  • Onze collagenen en fruitzuren

Het is belangrijk om dagelijks collageen toe te voegen aan onze huid vanaf een bepaalde leeftijd.

Alle producten van !QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het !QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van !QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

 

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van !QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

 

  • Collageen van binnenuit

Intravital Plus voegt collageen toe van binnenuit aan de huid. Intravital Plus bevat een collageen voor de huid dat via inname onze huid tot 65% met collageen bevoorraad. Dit product is onmisbaar bij anti-aging. Hierbij heeft Dr. Schulte de noodzakelijke antioxidanten en vitamines voor ons lichaam toegevoegd. Belangrijk bij collageen supplementen is dat het hier moet gaan om maagsap resistente capsules! Collageen is een eiwit en een te hoge temperatuur of een zuur breekt dit eiwit af. Door deze capsules zo te ontwikkelen dat maagsap resistent zijn, kunnen we op een probleemloze manier collageen oraal innemen. Dit geeft een nieuwe vorm en een groot voordeel aan anti-aging in het algemeen.