Botox lips - Natuurlijkjonger
Botox is een spierverlammer die rechtstreeks in de spier worst ingespoten , het resultaat is niet direct zichtbaar en trekt na 3a4 maanden terug weg .
Botox lips , waarom zou je daar voor kiezen ? mooie lippen volle lippen mondkoeken rimpels rond de mond lijntjes rond de mond, plooirok afhangende mondhoeken te dunne lippen asymmetriche lippen te droge lippen koortsblazen
1991
post-template-default,single,single-post,postid-1991,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Botox lips

Botox lips , waarom zou je daar voor kiezen ?

Een mooie volle mond is modeverschijnsel van ’20

Wat kunnen de problemen zijn die je allemaal kan hebben met je mond ?

 • lijntjes rond de mond, plooirok
 • afhangende mondhoeken
 • te dunne lippen
 • asymmetriche lippen
 • te droge lippen
 • koortsblazen

Botox is een spierverlammer die rechtstreeks in de spier wordt ingespoten , het resultaat is niet direct zichtbaar en trekt na 3a4 maanden terug weg .

In de mondkringspier kan niet echt botox insespoten worden omdat je anders die spier niet meer kan gebruiken en je mond niet deftig open en toe kan doen . Wel wordt soms botox gebruikt om de spier wat van kracht te minderen die de mondhoeken naar beneden trekt .

Sofie van Natuurlijk jonger vind het super belangrijk dat je je bewust bent hoe je je gelaat gebruikt .

We hebben 18 spieren in ons gelaat.

De gelaatsspieren zijn een groep van dwarsgestreepte spieren die onder andere de gelaatsexpressies controleren. Deze spieren worden soms ook mimische spieren genoemd.

De gelaatsspieren liggen net onder de huid en worden onder andere geĆÆnnerveerd door de motorische vezels van de aangezichtszenus of hersenzenuw. w

Bekijk jezelf eens in de spiegel.

 • bedenk het meest triestige wat je ooit meemaakte en zie hoe je gelaat daar invloed op heeft .
 • Doe dit nu ook eens met een super blije gedachte en bekijk heel goed je gelaat .

Ook al ben je je niet bewust van de spieren die je gebruikt toch worden deze spieren aangestuurd door je gedachten.

Dus hoe blijer je bent hoe mooier je zal ouder worden. Wees je bewust van je gedachten en je mimiek .

Als je bijvoorbeeld veel op de pc zit en je piekert over een moeilijkle opdracht kan het zijn dat je een niet al te mooi gezicht trekt . Heel onbewust.

Of als je geen zonnebril draagt en je ogen dichtknijpt.

Je kan aan je dichte omgeving vragen je er attent op te maken als je weer eens zit te fronsen of een gezicht trekt .

Wees je ook bewust van je gedachten . Kies blije gedachten en wees dankbaar, dit is al een hele mooie antiaging .

Als we ouder worden krijgen we ook last van de zwaatrekracht , het gewicht van de wangen drukt naar beneden als we onze sprieren niet gebruiken . Er wordt ook meer kracht gevraagd van de spieren om oms gezicht in een mooie plooi te houden .

Kijk maar eens naar de Paus , als hij spreekt zie je zijn gelaat bijna niet bewegen . Zijn huid hangt dan ook helemaal naar beneden.

Ook onze schedel krimpt en daarom zijn de weefsels rond de botten losser. Bij een ontspannen gelaat lijkt het dan of je triestg of boos bent omdat alles wat naar beneden hangt .Bij vrouwen in de pre menomauze en menopauze vermindert de aanmaak van type1 collageen wat een erstige invloed heeft op huid en botten .

Daarom is het super belangrijk om met voedingssupplementen ons lichaam alles te geven om onze botten , spieren, gewrichten , huid , haar en nagels alles te geven om die veroudering tegen te gaan .

Wat je wel kan doen om je mond en gelaat zo mooi mogelijk te houden?

 • zorg ervoor dat je huid alle bouwstenen krijgt om veroudering tegen te gaan
 • masseer je mondkringspier tusssen duim en wijsvinger voor een goede doorbloeding die zuurtof en bouwstenen naar je cellen brengt en ook de verklevingen van rimpels losmaakt
 • verzorg je mimiek en kies blije gedachen
 • vochtbinders zoals collageen en hyaluron in je verzoging
 • veel antioxidanten om cel en huidschade tegen te gaan
 • hormonale balans
 • masseer je hele gelaat om je spieren te ontspannen en ze ook te activeren (instructievideo gelaatsmassage bij videos)

De dikte van je lippen is erfelijk bepaald . Een goede doorbloeding en verzorging kan ze wat vollen doen lijken . Hyaloron kan wat volume in de lippen bregen en ook assymetrie verbeteren . Wees blij met wie je bent en verzog jezelf zo goed mogelijk . Zelfliefde šŸ™‚

Voedinssupplmenten zorgen dan weer voor de juiste bouwstenen , volume in je huid , antioxidanten en ontstekingremmers om jouw mond en gelaat in topconditie te brengen en te houden .

Zou je graag nog meer info ontvangen hoe jouw mond , lippen en gelaat zo mooi mogelijk kunnen zijn kan je een afspraak maken en we bekijken samen jouw huid voor onze reis naar een mooie natuurlijke en gezonde toekomst

Bekijk ook hoe we in jouw huid kunnen kijken met een scan in deze video