Bindweefselmassage voor het gezicht - Natuurlijkjonger
1122
post-template-default,single,single-post,postid-1122,single-format-standard,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bindweefselmassage voor het gezicht

Verjongende bindweefselmassage voor het gezicht!

Sommige mensen ervaren bindweefselmassage als een pijnlijke behandeling en andere vallen erbij een slaap. Het is een massage gericht op het losmaken van onderhuids bindweefsel waardoor de huidconditie zal verbeteren. Doorbloeding wordt hierbij gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing.

Verklevingen worden los gemaakt hierdoor zal doorbloeding beter worden. De aanmaak van collageen en elastinevezels wordt bevorderd. De massage is een perfecte anti-aging behandeling.

 

Wanneer zie je resultaat?

 

Bindweefselmassages worden bij ons in gelaatsverzorgingen geïntegreerd. Terwijl de fruitzuurpeeling inwerkt gaan wij het bindweefsel masseren. Al na 1 behandeling is het resultaat zichtbaar. Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag.

 

bindweefselmassage voor het gezichtbindweefselmassage voor het gezicht na

 

Resultaat

  • Frissere blik
  • De huid wordt strakker
  • Fijnere poriën
  • Betere huidstructuur
  • Minder lijntjes en rimpels
  • Strakkere contouren van de kaakrand

 

 

Lees hier hoe bindweefsel ook cellulite kan verminderen